Veelgestelde vragen

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Q-park garage in het Roercenter (Roersingel 13). De kosten hier zijn per 22 minuten €1 met een maximaal dagtarief van €12. Dit is wel maar 3 minuutjes lopen. Vooral fijn als je veel spullen mee hebt.

Ook kan je bij het Designer Outlet parkeren. Hier betaal je €5 voor een hele dag. Afhankelijk van op welke parkeerplaats je parkeert, is het 10 tot 15 minuten lopen.

Daarnaast heb je nog 2 parkeergarages waar je voor een hele dag €4 betaalt. De eerste is de parkeergarage Kazerneplein (Maashaven 144). Dit is 11 minuten lopen. De tweede is de parkeergarage Stationspark (Maria Theresialaan 12). Dit is 15 minuten lopen. Belangrijk bij deze 2 parkeergarages dat je een speciaal uitrij-kaartje moet halen. Dit uitrij-kaartje is op 15 locaties in het centrum te halen. Klik hier voor meer informatie.

Ja, de benzine is inbegrepen in de prijs die op de site ziet staan.

De borg wordt apart in rekening gebracht. Hiervoor sturen wij een betaalverzoek of dit kan cash worden betaald. De borg moet in ieder geval betaald zijn voor de verhuurperiode.

BILLIE3 valt onder de categorie luxesloepen. Ze heeft hierdoor andere verzekeringsvoorwaarden. Hierdoor is het eigen risico van BILLIE3 bij onze verzekeraar hoger dan van BILLIE2. 

Ja, aan boord van BILLIE2 zijn honden toegestaan. Neem hiervoor even telefonisch/mail contact met ons op. Hieraan zitten extra kosten van €15 aan verbonden. Dit zijn schoonmaakkosten.

Gemaakte reserveringen kunnen tot uiterlijk 48 uur van tevoren eenmalig worden verplaatst. Dit kan door een mail te sturen naar ahoy@billiesboatrentals.nl. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch benaderen.